fbpx Yourgene Health plc - Дома
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот

ОВАА НАЈАВУВА INЕ И ИНФОРМАЦИИТЕ ПРОДОЛУВАНИТЕ И НЕ Е ЗА ЈАВНО ОБЈАВУВАЕ, ОБЈАВУВА ,Е, ИЛИ ПРИДРУУВА ,Е, ВО СЕКОЈ ИЛИ ДЕЛ, ДИРЕКТОРНО ИЛИ ИНДЕРЕКТНО, ВО ИЛИ ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави, Австралија, Канада, SOUTHана ИЛИ ДОГОВОРНА ДРATEАВА ИЛИ ЈАРИЗДИКЦИЈА ВО КОГА САМО ПОСТОИТЕ, ЈАВНОСТА ИЛИ ДРISTАВНАТА BEЕ БИДЕ НЕОВОЛНА. ВЕ МОЛИТЕ Гледајте ги важните забелешки на крајот на овој Документ.

Yourgene Health plc
(„Yourgene“ или „Company“)
Завршување на стекнување

Манчестер, Велика Британија - 25 април 2019 година: Yourgene Health plc (ЦЕЛ: ЈГЕН), меѓународна група за молекуларна дијагностика која комерцијализира генетски производи и услуги, објавува завршување на аквизицијата на Delta Diagnostics (UK) Limited („Елуциен”) („Стекнување”), Како што беше најавено на 17 април 2019 година.

Elucigene е производител и развивач на молекуларна дијагностика со седиште во Манчестер ин-витро дијагностички производи со ознака на СЕ фокусирани на репродуктивно здравје и онкологија, вклучувајќи водечки производи за скрининг на цистична фиброза и инвазивен пренатален скенирање на анеуплоидија и цевки за нови дијагностички решенија во развој. Тековното портфолио на производи на Елучиген е комплементарно на постојните неинвазивни решенија за пренатално тестирање на Вајген, проширувајќи ја понудата на Зголемената група како водечки снабдувач на молекуларни дијагностички решенија за репродуктивно здравје. Зголемената група има намера да ги искористи комбинираните вештини на Елучиген и на Вашата да развијат и лансираат дополнителни следни генерации за секвенционирање и други молекуларни дијагностички производи за комерцијализација.

Издавање правичност и вкупно право на глас

По завршувањето на набавката, апликацијата ќе биде поднесена до Лондонската берза за прием на акциите за разгледување на AIM. Се очекува дека ќе се случи прием и дека зделките со акциите за разгледување ќе започнат во 8.00 часот на 1 мај 2019 година.

По приемот на акциите за разгледување, Компанијата ќе има 598,999,688 издадени обични акции. Ниту една обична акција не се чува во трезорска каса. Вкупниот број на гласачки права во Друштвото ќе биде 598,999,688. Горенаведените бројки може да се користат од страна на акционерите во Друштвото како именител за пресметките со кои тие ќе утврдат дали од нив се бара да го известат својот интерес или промена на нивниот интерес во основната главнина на Друштвото според обелоденувањето на FCA. Правила за насоки и транспарентност.

Користените термини со големи букви, кои не се дефинирани во оваа објава, ги имаат истите значења како што се дефинирани во соопштението на Компанијата објавено на 17 април 2019 година, со детали за предложената аквизиција од страна на Компанијата на Елучиген.

Лин Рис, извршен директор на Yourgene, коментира: „Ние сме многу задоволни што им посакуваме добредојде на нашите колеги од Елуција во групата. Комерцијалните, научните и финансиските можности создадени од Аквизицијата се огромно возбудливи и со нетрпение очекуваме да ги комбинираме нашите соодветни операции во Манчестер “.

За повеќе информации, обратете се до:

 

Yourgene Health plc
Лин Рис, главен извршен директор
Бери Хекстал, главен финансиски директор
Anоан Крос, раководител на маркетинг
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Тел: + 44 (0) 161 667 1053

Финансиски советници во Чаир LLP (Номад)
Лиам Мареј / ејмс Кајти / Лудовико Лазарети

Тел: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (единствен книжарник)
Николас Мур / Метју Блават / Бен Медисон

Тел: + 44 (0) 20 7710 7600

Виго Комуникации (ПР)
Бен Симонс / Фиона Хенсон / Антонија Полок
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Тел: + 44 (0) 20 7390 0238

За здравјето на Yougene

Yourgene Health е меѓународна група за молекуларна дијагностика која развива и комерцијализира генетски производи и услуги. Групата работи во партнерство со глобалните лидери во ДНК технологијата за да ги унапреди дијагностичките науки. 

Нашиот развој на производи, услуга за истражување и комерцијални способности се протега низ целиот животен век на развој на генетски тест, вклучувајќи регулаторни поднесоци.

Првите комерцијализирани производи на Yourgene Health се NIPT за Даунов синдром и други генетски нарушувања, насочени кон учество на глобалниот пазар во развој, вреден милијарди долари.

Скринингот за пренатала е воспоставена клиничка пракса, но предизвиците со точноста со традиционалните методи ја поттикнуваат потребата за NIPT и други решенија за тестирање на здравјето засновани врз репродуктивно здравје врз основа на ДНК. Нашиот комерцијален стап веќе е воспоставен во Велика Британија, Европа, Блискиот исток, Африка и Азија.

Преку нашата техничка експертиза и партнерства, Yourgene Health има за цел да ги прошири своите понуди за генетско тестирање во дополнителни области на репродуктивно здравје и онкологија.

Yourgene Health е со седиште во Манчестер, Велика Британија со канцеларии во Тајпеј и Сингапур и е на списокот на AIM на лондонската берза под тикерот „YGEN“. За повеќе информации посетете ја www.yourgene-health.com и следете нè на Твитер @Yourgene_Health.

ВАНИ ИЗВЕСТИ

Оваа објава и информациите содржани во него (заедно, „Соопштение") не е за јавно објавување, објавување или дистрибуција, во целост или делумно, директно или индиректно, во или во Соединетите држави (вклучувајќи ги нејзините територии и имот, која било држава на Соединетите држави и округот Колумбија, колективно"Соединети Држави"), Австралија, Канада, Јапонија или Република Јужна Африка или која било друга држава или надлежност во која објавувањето, пуштањето или дистрибуцијата би било незаконско.

ОВАА НАЈАВУВА Е САМО ЗА ИНФОРМАТИЧКИ ЦЕЛИ И НЕ СЕ УСТАВУВА ПОНУДА ЗА ПРОДА ORБА ИЛИ ПРАШАА, ИЛИ СОЛИЦИРА OFЕ НА ПОНУДА ЗА КУПУВАЕ, ПРИМАР ИЛИ ПОДНЕСУВАЕ ЗА АКЦИИ ВО КАПИТАЛ НА КОМПАНИЈАТА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ држави, ААДРА РЕПУБЛИКА ЈАРНА Африка или ИЗ ДРУГИ ДР JАВ ИЛИ ЈУРИЗДИКЦИЈА ВО КОГА САМО ПОНУДА ИЛИ СОЛИЦИЦАЦИЈА НЕ Е ОТВОРИНА ИЛИ ДА СЕКОЈ ЛИЦА ДО КОИ Е НЕМАВОШКО ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ПОВЕЕ ИЛИ ПОЛИТИКА. СЕКОГАШ ОБВРСКО ДОГОВОРЕТЕ СО ОВОЕ ОГРАНИЧУВАЕ МОЕ ДА СЕ УСТАВУВА ПОВРЕДА НА ЗАКОНИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТИ НА ПРАВИЛНИТЕ ЈУРИСДИКЦИИ.

Акциите на размислувања не се регистрирани и нема да бидат регистрирани според законот за хартии од вредност на САД од 1933 година, дополнет („Закон за хартии од вредност"), или со кое било регулаторно тело за хартии од вредност од која било држава или друга надлежност на Соединетите држави и може да не се понуди, продава, доставува или пренесува директно или индиректно, во или во Соединетите држави, освен согласно ослободување од, или во трансакција што не подлежи на, барања за регистрација на Законот за хартии од вредност и во согласност со важечките закони за хартии од вредност од која било држава или друга надлежност на Соединетите држави.

Ниту еден проспект или документ за прием нема да биде достапен во врска со работите содржани во оваа објава и не е потребен ваков проспект или документ за прием (во согласност со Директивата за проспект (како што е дефинирано подолу) или правилата за АИМ за компаниите) кои треба да бидат објавени.

Нема преземено никаква акција од страна на компанијата, Чаир или Стифел, или било која од нивните придружни филијали, што би можела, или која има за цел, да дозволи јавна понуда на акциите за разгледување во која било надлежност, или поседување или дистрибуција на ова соопштение или кое било друга понуда или рекламен материјал што се однесува на акциите на размислување во која било надлежност, кога е потребно дејствување за таа цел. Секое непочитување на овие ограничувања може да претставува прекршување на законите за хартии од вредност од вакви надлежности. Лицата на кои им припаѓа оваа објава треба да се информираат и да ги следат ваквите ограничувања.

Ниту една јавна понуда на акции не се прави во Соединетите Држави, Велика Британија или на друго место. Оваа објава се дистрибуира до лица во Обединетото Кралство само во околности во кои не важи делот 21 (1) од ФСМА.

Оваа комуникација е насочена само кон: (а) лица во земјите-членки на Европската економска област, кои се квалификувани инвеститори во смисла на член 2 (1) (д) од Директивата на ЕУ 2003/71 / ЕЗ и измените на истите ("Квалификувани инвеститори") и (б) ако во Обединетото Кралство, лица кои (i) имаат професионално искуство во прашања поврзани со инвестиции кои спаѓаат во дефиницијата на"инвестициски професионалци"во член 19 (5) од законот за финансиски услуги и пазари 2000 (Финансиска промоција) Редот 2005 година, изменет ("Цел"), или се компании со висока вредност на нето, неинкорпорирани здруженија или партнерства или доверители на доверба од висока вредност, како што е опишано во член 49 (2) од Редот и (ii) се" квалификувани инвеститори ", како што е дефинирано во делот 86 од ФСМА и ( в) во спротивно, на лица на кои може поинаку е законско да го соопштат (на сите такви лица заедно им се укажува како "релевантни лицаСекоја инвестиција во врска со Пласирањето ќе биде достапна и ќе се ангажира само со релевантни лица. Секое лице кое не е релевантно лице не треба да дејствува или да се потпира на ова соопштение или на која било негова содржина.

Стифел е овластена и регулирана во Обединетото Кралство од страна на FCA. Стифел делува исклучиво за компанијата и никој друг во врска со Пласирањето и тие нема да бидат одговорни пред некој друг освен Компанијата за обезбедување на заштитата што им ја дава на нивните соодветни клиенти, ниту пак за давање совети во врска со Местото и / или која било друга работа наведена во оваа објава.

Оваа објава ја издава и е единствена одговорност на компанијата. Ниту една застапеност или гаранција, изразена или имплицитна, не е или ќе се направи, или во врска со, и никаква одговорност или одговорност не е или ќе биде прифатена од Стифел или Каир (освен одговорностите или обврските што може да ги наметне ФСМА) или регулаторниот режим утврден подолу) или од кој било нивни соодветни соработници или од кој било од нивните соодветни директори, службеници, вработени, советници, претставници или акционери (колективно, "Претставници") за содржината на ова соопштение или која било друга пишана или усна информација, достапна или јавно достапна за која било заинтересирана страна или нејзините советници или која било друга изјава направена или наводна, направена од или во име на Стифел, Каир или која било од нивните соодветните филијали или кој било од нивните соодветни претставници во врска со Компанијата, акциите за размислување или стекнувањето и каква било одговорност и одговорност дали произлегуваат во случај на договор, договор или на друг начин, е експлицитно одречена. Стифел, Каир и секоја нивна придружна филијала и секоја соодветно на нивните соодветни претставници, негираат секаква и каква било одговорност, без оглед дали се појавува во случај на договор, договор или на друг начин (освен ако е наведено погоре) во однос на какви било изјави или други информации содржани во ова соопштение и нема застапување или гаранција, изразена или имплицитна. од Стифел, Карен или која било нивна придружна филијала или некој од нивните соодветни претставници во врска со товар рационалност, праведност, верификација, комплетност или доволност на информациите содржани во ова соопштение и ништо во ова соопштение не е, или ќе се потпира како ветување или застапеност во овој поглед, без оглед дали е за минатото или иднината.

Оваа објава содржи (или може да содржи) одредени извештаи за иднината во однос на одредени тековни очекувања и проекции на Компанијата за идни настани. Овие изјави, кои понекогаш користат зборови како што се „цел“, „предвиди“, „верувај“, „намера“, „план“, „проценка“, „очекувај“ и зборови со слично значење, ги рефлектираат верувањата на директорите на Компанијата и очекувања и вклучуваат голем број ризици, неизвесности и претпоставки што може да предизвикаат реалните резултати и перформанси да се разликуваат материјално од сите очекувани идни резултати или перформанси изразени или имплицирани од изјавата која гледа напред. Изјавите содржани во ова соопштение во врска со минатите трендови или активности не треба да се земаат како претстава дека ваквите трендови или активности ќе продолжат и во иднина. Информациите во оваа објава може да се променат без претходна најава и, освен како што е предвидено со важечкиот закон, никој од компанијата, Стифел, Керн или кој било од нивните соодветни филијали или кој било од нивните соодветни претставници не презема одговорност или обврска за јавно ажурирање или прегледување која било од очекуваните изјави содржани во оваа најава. Не треба да се потпирате непотребно на изјавите што гледаат напред, кои зборуваат само од датумот на оваа Објава. Ниту една изјава во оваа објава не е или има за цел да биде прогноза на профит или проценка на профитот или да имплицира дека заработката на Друштвото за тековните или идните финансиски години нужно ќе одговара или ја надминува историската или објавената заработка на Друштвото.

Информациите во оваа објава не можат да бидат испратени или дистрибуирани до кое било друго лице и не можат да бидат репродуцирани на кој било начин. Секое испраќање, дистрибуција, репродукција или откривање на овие информации во целост или делумно е неовластено. Неисполнување на оваа директива може да резултира во кршење на законот за хартии од вредност или важечките закони од други надлежности. Акциите на размислување нема да бидат примени на тргување на кој било пазар освен AIM.

Ниту содржината на веб-страницата на компанијата, ниту на која било веб-страница достапна преку хиперлинкови на веб-страницата на компанијата не е вметната, или е дел од ова соопштение.

 • 5 ноември 2020 година - Промена на Дирекцијата +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Промена на дирекцијата
  Назначување главен научен директор за водење патоказ за развој на нови производи

  Манчестер, Велика Британија - 5 ноември 2020 година: Yourgene (AIM: YGEN), меѓународната група за молекуларна дијагностика, најавува назначување на д-р anоана Мејсон за главен научен директор за директор на компанијата со непосреден ефект.

  Д-р Мејсон е директор за истражување и развој (позиција без одбор) во Yourgene откако се приклучи на компанијата во декември 2019 година

  ... Прочитај повеќе
 • 3 ноември 2020 година - Партнерство со Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Партнерство со Take2 Health Limited
  Твојот геномски тест за назофарингеален карцином (NPC) во Тајван

  Манчестер, Велика Британија - 3 ноември 2020 година: Yourgene (AIM: YGEN), меѓународната група за молекуларна дијагностика, објавува дека нејзината подружница во целосна сопственост, Yourgene Health Taipei, потпиша регионален договор за маркетинг и услуги („Договорот“) со хонгконгската компанија Take2 Health Limited („Take2“ ), за промовирање на клинички валидиран геномски тест на Take2 за карцином на назофаринксот

  ... Прочитај повеќе
 • 26 октомври 2020 година - Ажурирање на полугодишно тргување +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Ажурирање на полугодишно тргување
  Раст од 1 година на година, демонстрирајќи ја отпорноста на компанијата

  Манчестер, Велика Британија - 26 октомври 2020 година: Yourgene (AIM: YGEN), водечка меѓународна група за молекуларна дијагностика, најавува ажурирање на тргувањето за половина година што заврши на 30 септември 2020 година („H1 2020“).

  Приходите за полугодие што заврши на 30 септември 2020 година беа 8.2 милиони фунти (Прва година 1: 2019 милиони фунти), што е за 7.8% повеќе во споредба со претходната година, со силни европски приходи кои ја надоместуваат

  ... Прочитај повеќе
 • 23 октомври 2020 година - регистрација на CQC +

  Yourgene Health plc
  („Твојот здравство“ или „Компанијата“)

  Регистрација на CQC

  Манчестер, Велика Британија - 23 октомври 2020 година: Yourgene Health (AIM: YGEN), водечка меѓународна група за молекуларна дијагностика, објавува дека добила известување од Комисијата за квалитет на грижата („CQC“) дека капацитетите на компанијата на Citylabs 1.0 во Манчестер сега се втора регистрирана локација од каде да се изврши процедури за дијагностика и скрининг.

  Продолжувањето на тековната регистрација на компанијата на CQC овозможува NIPT тестирање поголема флексибилност за работа

  ... Прочитај повеќе
 • 21 октомври 2020 година - Соработка на геномските услуги со вашиот Cygex +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Соработка на геномички услуги на Ваш Модел со Ситокс

  Партнерство со Cytox за да се овозможи клинички пристап до genoSCORE - нов генетски тест за утврдување на ризикот од развој на Алцхајмерова болест

  Манчестер, Велика Британија - 21 октомври 2020 година: Yourgene Health (AIM: YGEN), водечка меѓународна група за молекуларна дијагностика, најавува нова соработка помеѓу неодамна започнатите Yourgene Genomic Services („YGS“) и Cytox Ltd („Cytox“), за геномска студија за бета-тестирање на нивната

  ... Прочитај повеќе
 • 12 октомври 2020 година - Тестовите на Elucigene DPYD да се користат рутински во Велс +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Тестовите на Елуциген DPYD да се користат рутински во Велс

  Велс е прва Велика Британија која нуди скрининг за DPYD на пациенти кои се подложени на хемотерапија
  Тестовите DPYD ги испитуваат пациентите за да го идентификуваат ризикот од сериозни несакани ефекти од одредени третмани со хемотерапија

  Манчестер, Велика Британија - 12 октомври 2020 година: Yourgene (ЦЕЛ: ЈГЕН), меѓународната група за молекуларна дијагностика, го објави својот онколошки производ, тест Elucigene DPYD, сега се користи во Велс за рутински

  ... Прочитај повеќе
 • 8 октомври 2020 година - обезбедено стратешко партнерство за репродуктивно здравје во Јапонија +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Стратешко партнерство за репродуктивно здравје е обезбедено во Јапонија

  Манчестер, Велика Британија - 8 октомври 2020 година: Yourgene Health (AIM: YGEN), водечка меѓународна група за молекуларна дијагностика, најавува дека склучила 5-годишно стратешко партнерство со јапонски мултинационален син чип за обезбедување на Yourgene's Флекс Анализа на софтвер („ Флекс Софтвер ”) платформа за биоинформатика за проект за репродуктивно здравје.

  Yourgene и јапонскиот партнер („Партнерот“) склучија трансфер на технологија

  ... Прочитај повеќе
 • 7 октомври 2020 година - ИОНА® Nx додели договор со болницата Сент Georgeорџ NHS +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Јона ® Nx додели договор со болницата Сент Georgeорџ NHS

  Манчестер, Велика Британија - 7 октомври 2020 година: Yourgene (AIM: YGEN), меѓународна група за молекуларна дијагностика, објави дека му е доделен договор за неинвазивно пренатално тестирање (NIPT) со користење на ново-лансираната IONA ® Nx NIPT Работен тек ('IONA ® Nx '), од страна на престижната фондација St George's NHS Trust во Тотинг, јужен Лондон („Свети Georgeорџ“). Договорот, предмет на потпис од двајцата

  ... Прочитај повеќе
 • 28 септември 2020 година - Стартување на услугите за геномик на Ваш Мигени +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Стартување на услугите за геномик на вашиот микрогениг

  Манчестер, Велика Британија - 28 септември 2020 година: Yourgene (ЦЕЛ: YGEN), меѓународна група за молекуларна дијагностика, најавува лансирање на Yourgene Genomic Services, интеграција и проширување на меѓународните лабораториски услуги на компанијата. Yourgene Genomic Services станува глобална мрежа на лабораториски услуги опремена да биде целосен партнер за животниот циклус за клинички, истражувачки и фармацевтски организации.

  Yourgene Genomic Services („YGS“) ќе се соберат заедно

  ... Прочитај повеќе
 • 24 септември 2020 година - надомест на ДПД во Германија +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Надоместок за ДПД во Германија

  Манчестер, Велика Британија - 24 септември 2020 година: Yourgene (AIM: YGEN), меѓународна група за молекуларна дијагностика, објавува дека Германскиот федерален заеднички комитет, G-BA, национален орган за надомест во Германија, го одобрил надоместокот за тестирање на недостаток на дихидропиримидин дехидрогеназа (DPD) во Германија, што се отвора клинички пазар во овој регион за првиот производ за генотипи за онкологија на компанијата, тест Elucigene DPYD. На

  ... Прочитај повеќе
 • 22 септември 2020 година - изјава на АГМ +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Изјава за АГМ

  Манчестер, Велика Британија - 22 септември 2020 година: Yourgene (ЦЕЛ: ЈГЕН), меѓународната група за молекуларна дијагностика, ќе го одржи својот Годишен генерален состанок (АГМ) во 4:00 часот денес.

  На состанокот, Адам Рејнолдс, неизвршен претседател, ќе ја даде следнава изјава:

  Јас сум задоволен што им посакувам добредојде на долгогодишните и неодамнешните акционери во нашата АГМ. Додека пандемијата претставува сериозни предизвици за поединци, заедници и деловни активности ширум светот, ова се

  ... Прочитај повеќе
 • 21 септември 2020 година - Договор за дистрибуција на САД за DPYD и други производи +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Договор за дистрибуција на САД за DPYD и други производи

  Манчестер, Велика Британија - 21 септември 2020 година: Yourgene (AIM: YGEN), меѓународната група за молекуларна дијагностика, објави дека назначи Immuno-Biological Laboratories Inc ('IBL-America'), добавувач на ин-витро дијагностички комплети за медицински помагала и индустрија за истражување, како неексклузивен дистрибутер за неколку тестови за PCR („полимеразна верижна реакција“) низ портфолиото за репродуктивно здравје и онкологија на Тјуген во САД

  на

  ... Прочитај повеќе
 • 3 септември 2020 година - ИОНА® Nx Стартување +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Јона ® Nx Стартување

  Манчестер, Велика Британија - 3 септември 2020 година:  Yourgene (AIM: YGEN), меѓународна група за молекуларна дијагностика, го најавува лансирањето на IONA ® Nx NIPT проток на работа, нов иновативен неинвазивен пренатален тест на компанијата („NIPT“). IONA Nx се обидува да им понуди на клиничките лаборатории со високи перформанси, флексибилна, скалабилна и иновативна NIPT услуга и е развиен да работи на платформата Illumina Nextseq 550 Dx за следната генерација

  ... Прочитај повеќе
 • 13 август 2020 година - TGA ја одобри IONA® Nx за продажба во Австралија +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  TGA ја одобрува IONA ® Nx за продажба во Австралија

  Манчестер, Велика Британија - 13 август 2020 година:  Yourgene (AIM: YGEN), меѓународната група за молекуларна дијагностика, објавува дека е IONA ® Nx NIPT работниот тек ('IONA ® Nx '), неинвазивен пренатален тест (' NIPT '), одобрен е од австралиската асоцијација за терапевтски производи (' TGA ') како медицински уред Класа 3, дозволувајќи им на Southern Cross Diagnostics, австралискиот дистрибутер на Yougene, да започне со продажба.

  TGA е регулаторот

  ... Прочитај повеќе
 • 5 август 2020 година - Резултат од сместување +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" или "Група" или "Компанија")

  Резултат од поставување

  Манчестер, Велика Британија - 5 август 2020 година:  Yourgene Health plc (AIM: YGEN), меѓународната група за молекуларно дијагностицирање, е задоволство да потврди, понатаму најавувањата дадени вчера и порано денес, дека сите распределби се потврдени од Nplus1 Singer Capital Markets Limited ( „N + 1 пејач“ ), а Компанијата собра бруто приход од 16.15 милиони фунти (приближно 15.0 милиони net нето трошоци) преку пласирање на

  ... Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
> <
Бремена дама која седи на маса со лаптоп

Односи со медиуми и инвеститори
Walbrook PR Ltd
Улица 4 Ломбард
Лондон
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
Т: +44 (0) 20 7933 8780

Две деловни луѓе кои гледаат на компјутерскиот екран