fbpx Yourgene Health plc - Дома

Sage ™ QS 32plex е идеален за клинички лаборатории кои работат со голем проток на NIPT.

Обезбедување лаборатории со подобрена флексибилност, приспособливост и ефикасност на секвенционирање, додека ги задржувате сите високи квалитети на постојниот тест Sage.

Sage ™ QS 32plex нуди a флексибилен, персонализиран, економичен тек на работа.

Лого на Sage QS 32plex

Клучни карактеристики

  • Иновативна технологија за збогатување на фракциите на фетусот

Yourgene QS250 дозволува високо збогатување на целното збогатување на cfDNA NGS библиотечните конструкции пред секвенцијата, овозможувајќи големи подобрувања во збогатувањето на фракциите на фетусот. Во прилог на избор на големина на гел, исто така им овозможува анализа на фрагменти и анализи на квантификација на флуоресценција засновани на раствор со единечна опрема.

QS250 слика

  • Работниот тек на NGS

Sage ™ 32plex работи на технологијата за секвенционирање на Thermo Fisher Ion Torrent. Sage ™ QS32 plex растворот значително ја подобрува ефикасноста, овозможувајќи да се обработат најмногу 32 примероци во еден чип за секвенционирање. Сепак, работниот тек е скалабилен и флексибилен со автоматски или рачни опции, робустен софтвер за пренатална проверка.

  • Клиничка покриеност

Пненаталниот екран Sage offers нуди скрининг на поширок спектар клинички состојби, вклучувајќи трисомија 21, трисомија 18 и трисомија 13, анеуплоиди на половиот хромозом.

  • Брз, автоматски софтвер за пренатална скрининг

Sage ™ Link, сопствен вграден портал за биоинформатика базиран на облак, неодамна подобрен со дополнителни функции и подобрен лесен за кориснички интерфејс. Добиените податоци се обработуваат така што мала датотека со податоци може лесно, брзо и безбедно да се прикачи на Sage ™ Link. Ниту еден биоинформатичар не е потребен за анализа на податоците, се создава едноставен извештај за тест за скрининг извештај за секој примерок на пациент.

  • Техничка поддршка од светска класа

Нашиот меѓународен тим за техничка поддршка е добро прифатен од нашите лабораториски клиенти. Повратната информација е пример за тоа што тие обезбедуваат одлични и детални програми за обука, поддршка пред и по инсталација, поддршка за ракување и постојана поддршка еднаш и навремено.

МудрецотBr Брошурата QS 32plex е достапна за преземање овде

Како да нарачате Sage ™ QS 32plex

За дополнителни информации, кликнете на овде