fbpx

Екранот на пренатална мудрец Sage an е напредно неинвазивно пренатално решение за скрининг, користејќи ги најновите случувања во ДНК-технологијата, за откривање на плацентарна ДНК во крвта на мајката. Sage ™ нуди анализа врз основа на менито за хромозоми за да се процени ризикот од фетусот да има Даунов синдром и други генетски нарушувања. Прилагодено скрининг за лекари и лаборатории од целосна клиничка услуга до локални лабораториски поставки со далечинска NIPT анализа базирана на облак. Овозможување на бремени жени и нивните семејства брзи, безбедни и сигурни резултати и намалување на потребата за инвазивни тестови и придружни ризици, стрес и вознемиреност.

Sage ™ користи експертиза за секвенционирање и биоинформатика и клинички разбирање, IVD и стандарди за квалитет на здравјето на Yourgene.

  • Комплетно автоматизирана анализа со индивидуални извештаи за пациенти
  • Флексибилен и скалабилен лабораториски работен тек на NGS со целосна поддршка за валидација
  • Понудете им на лекарите сè, од анеуплоиди до микродукции
  • Време на пресврт од 3-5 дена
  • Точни со> 99% откривање на состојбата на трисомија
  • Висок квалитет - придвижуван од Yourgene Health, водечки снабдувач на NIPT