fbpx Yourgene Health plc - Shtëpi
arrow e mëparshme
arrow tjetër
Slider

KJO ANKUESA DHE INFORMACIONET E KUVENDUARA N IT T IS KA KUFIZUAR DHE NUK FORSHT FOR P RER LIDHJE PUBLIKE, PUBLIKIM, OSE SHPRNDARJES, P WHR T GJITHA OSE PJES, DREJT ORSISH ORM ose indirekt, në OSE NO SHTETET E BASHKUARA, AUSTRALIA, CANADA, JANE OSE YDO SHTETI T OR TJET OR APO JURISDIKTIMIN N WH CIL RE SHTOJN S SUAJ, PUBLIKIMI APO SHPRNDARJES DUHET T UN JETET PAPRANUAR. JU LUTEM SHENI SH NOTNIMET E R IMNDSISHME N THE FUND T KTU DOKUMENTI.

Yourgene Health plc
("Yourgene" ose "Company")
Përfundimi i blerjes

Manchester, MB - 25 Prill 2019: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular i cili komercializon produkte dhe shërbime gjenetike, njofton përfundimin e blerjes së saj të Delta Diagnostics (UK) Limited ("Elucigene") ("Përvetësim”), Siç u njoftua në 17 Prill 2019.

Elucigene është një prodhues dhe zhvillues i diagnostikimit molekular me bazë në Manchester me një suitë të in-vitro Produktet diagnostikuese të shënuara me CE të përqendruara në shëndetin riprodhues dhe onkologjinë, duke përfshirë produktet kryesore për shqyrtimin e fibrozës cistike dhe shqyrtimin invaziv të aneuploidisë prenatale dhe një tubacion të zgjidhjeve të reja diagnostikuese në zhvillim. Portofoli aktual i produkteve të Elucigene është plotësues i zgjidhjeve ekzistuese të testimit prenatal jo-invaziv të Yourgene, duke zgjeruar ofertën e Grupit të Zgjeruar si një ofrues kryesor i zgjidhjeve diagnostike molekulare për shëndetin riprodhues. Grupi i Zgjeruar synon të përdorë aftësitë e kombinuara të Elucigene dhe Yourgene për të zhvilluar dhe nisur renditjen shtesë të gjeneratës së ardhshme dhe produkte të tjerë diagnostikues molekularë për komercializim.

Ështja e barazisë dhe e drejta totale e votimit

Pas përfundimit të Blerjes, aplikimi do të bëhet në London Stock Exchange për pranimin e Aksioneve të Konsideratës për tregtimin në AIM. Pritet që Pranimi të ndodhë dhe se marrëveshjet në Aksionet e Konsideratës do të fillojnë në orën 8.00 të mëngjesit më 1 maj 2019.

Pas Pranimit të Aksioneve të Konsideratës, Kompania do të ketë 598,999,688 aksione të zakonshme në emetim. Asnjë aksion i zakonshëm nuk mbahet në thesar. Prandaj, numri i përgjithshëm i të drejtave të votimit në Kompani do të jetë 598,999,688. Shifrat e mësipërme mund të përdoren nga aksionarët në Kompani si emërues për llogaritjet me të cilat ata do të përcaktojnë nëse u kërkohet të njoftojnë interesin e tyre, ose një ndryshim në interesin e tyre, në kapitalin aksionar të Kompanisë nën Zbulimin e FCA Rregullat e udhëzimit dhe transparencës.

Termat me germa të mëdha të përdorura por të papërcaktuara në këtë njoftim kanë të njëjtat kuptime siç përcaktohet në njoftimin e Kompanisë të lëshuar më 17 Prill 2019, duke detajuar blerjen e propozuar nga Kompania e Elucigene.

Lyn Rees, CEO i Yourgene, komentoi: “Ne jemi shumë të kënaqur që i mirëpresim kolegët tanë Elucigene në Grup. Mundësitë tregtare, shkencore dhe financiare të krijuara nga Blerja janë jashtëzakonisht emocionuese dhe ne shpresojmë të kombinojmë operacionet tona përkatëse në Mançester. "

Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni:

 

Yourgene Health plc
Lyn Rees, Kryeshef Ekzekutiv
Barry Hextall, Zyrtari Kryesor Financiar
Joanne Cross, Shefi i marketingut
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Tel: + 44 (0) 161 667 1053

Këshilltarët Financiar të Kairit LLP (Nomad)
Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (Libri i vetëm)
Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Komunikime Vigo (PR)
Ben Simons / Fiona Henson / Antonia Pollock
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Tel: + 44 (0) 20 7390 0238

Rreth Shëndetit Yourgene

Yourgene Health është një grup ndërkombëtar i diagnostikimit molekular i cili zhvillon dhe komercializon produkte dhe shërbime gjenetike. Grupi punon në partneritet me udhëheqësit globalë në teknologjinë e ADN-së për të avancuar shkencën diagnostike. 

Zhvillimi i produkteve tona, shërbimi i kërkimit dhe aftësitë tregtare shtrihet përgjatë gjithë ciklit jetësor të zhvillimit të testit gjenetik, përfshirë parashtresat rregullatore.

Produktet e para të komercializuara të Yourgene Health janë NIPT për Sindromën Daun dhe çrregullime të tjera gjenetike, që synojnë një pjesë të një tregu global në zhvillim miliardë dollarë.

Ekzaminimi prenatal është një praktikë e vendosur klinike, por sfidat e saktësisë me metodat tradicionale po shkaktojnë nevojën për NIPT dhe zgjidhje të tjera të testimit të shëndetit riprodhues të bazuara në ADN. Gjurma jonë tregtare tashmë është vendosur në Mbretërinë e Bashkuar, Evropë, Lindjen e Mesme, Afrikë dhe Azi.

Përmes ekspertizës dhe partneriteteve tona teknike, Yourgene Health po synon të zgjerojë ofrimin e testimit gjenetik në fusha plotësuese të shëndetit riprodhues dhe onkologji.

Yourgene Health është me seli në Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar me zyra në Taipei dhe Singapor, dhe është renditur në tregun AIM të Bursës së Londrës nën shënjestrën "YGEN". Për më shumë informacion vizitoni www.yourgene-health.com dhe na ndiqni në eksitim @Yourgene_Health.

Njoftime të Rëndësishme

Kjo njoftim dhe informacioni i përfshirë në të (së bashku, "Njoftim") nuk është për lëshim publik, publikim ose shpërndarje, tërësisht ose pjesërisht, direkt ose indirekt, në ose në Shtetet e Bashkuara (përfshirë territoret dhe pronat e tij, çdo shtet të Shteteve të Bashkuara dhe të Qarkut të Kolumbisë, kolektivisht" "SHBA"), Australia, Kanada, Japonia ose Republika e Afrikës së Jugut ose ndonjë shtet ose juridiksion tjetër në të cilin publikimi, lëshimi ose shpërndarja do të ishte i paligjshëm.

K ANTU NJOFTIMI FORSHT FOR P FORR Q PNDRIMET E INFORMACIONIT VETM DHE NUK KUSHTOHEN NJ OFF OFERTA për SHITJE OSE ISSSHTJE, OSE ZGJEDHJEN E NJ OFF OFERTA për blerje, blerje ose nënshkrim për aksione në kapitalin e kompanisë në SHTETET E BASHKUARA, AASA REPUBLIKA E AFRIKAVE T JUGUT APO YDO SHTETI T OR TJET OR APO JURISDIKTIMIN N WH CIL T OFF OFERTS SUKSIONE OSE SHOQRIM NUK ASHT AUTORIZUAR OSE P TORDES NDONJ P PERSONI P WHR KUSH ISSHTLA I PAPRANUESH TOM T TO BNI OFERTU SI DHE SHKOLLIMIN. YDO PAJISJE P TOR T COMP PRFUNDUAR ME KESTEST KUVIZIME MUND T CON KUSHTETUES SHKELJE T LA LIGJEVE T SEC SIGURIMEVE TUR JURISDIKIMEVE SUCH.

Aksionet e konsideratave nuk janë regjistruar dhe nuk do të regjistrohen në bazë të Ligjit të letrave me vlerë të SHBA të vitit 1933, të ndryshuar ("Akti i letrave me vlerë"), ose me ndonjë autoritet rregullues të letrave me vlerë të ndonjë shteti ose juridiksioni tjetër të Shteteve të Bashkuara dhe nuk mund të ofrohet, shitet, shpërndahet ose transferohet, direkt ose indirekt, në ose në Shtetet e Bashkuara, përveç në bazë të një përjashtimi nga, ose në një transaksion që nuk i nënshtrohet, kërkesat e regjistrimit të ligjit të letrave me vlerë dhe në përputhje me ndonjë ligje të zbatueshme të letrave me vlerë të çdo shteti ose juridiksioni tjetër të Shteteve të Bashkuara.

Asnjë prospekt ose dokument pranimi nuk do të vihet në dispozicion në lidhje me çështjet e përfshira në këtë Njoftim dhe nuk kërkohet një prospekt i tillë ose dokumenti i pranimit (në përputhje me Direktivën e Prospektit (siç përcaktohet më poshtë) ose Rregullat e AIM për Kompanitë) që do të publikohen.

Asnjë ndërmarrje nuk është ndërmarrë nga Kompania, Cairn ose Stifel, ose ndonjë nga bashkëpunëtorët e tyre përkatës, që do të lejonte një ofertë publike të Aksioneve të Konsideratave në ndonjë juridiksion ose posedim ose shpërndarje të këtij Njoftimi ose ndonjë ofertë tjetër ose materiale publicitare në lidhje me Aksionet e Konsideratave në çdo juridiksion ku kërkohet veprim për atë qëllim. Failuredo mosrespektim i këtyre kufizimeve mund të përbëjë shkelje të ligjeve të letrave me vlerë të juridiksioneve të tilla. Personat në posedim të të cilave vjen kjo Njoftim do të informojnë veten dhe do të respektojnë kufizimet e tilla.

Asnjë ofertë publike e Aksioneve të Konsideratave nuk po bëhet në Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar apo gjetkë. Kjo Njoftim po u shpërndahet personave në Mbretërinë e Bashkuar vetëm në rrethana në të cilat nuk zbatohet neni 21 (1) i FSMA.

Ky komunikim drejtohet vetëm tek: (a) personat në shtetet anëtare të Zonës Ekonomike Evropiane që janë investitorë të kualifikuar në kuptimin e nenit 2 (1) (e) të Direktivës së BE 2003/71 / EC dhe ndryshimeve të tij ("Investitorë të Kualifikuar") dhe (b) nëse në Mbretërinë e Bashkuar, personat që (i) kanë përvojë profesionale në çështjet që kanë të bëjnë me investimet që janë në përkufizimin e"profesionistët e investimeve"në nenin 19 (5) të Urdhrit të Shërbimeve Financiare dhe Tregjeve 2000 (Promovimi Financiar) 2005, i ndryshuar ("Rendit"), ose janë kompani me vlerë të lartë neto, shoqata ose partneritete të pashoqëruara ose besuar të besimit me vlerë të lartë siç përshkruhet në nenin 49 (2) të Rendit dhe (ii) janë" investitorë të kualifikuar "siç përcaktohet në nenin 86 të FSMA dhe ( c) përndryshe, personave të cilëve mund të jetë e ligjshme t'i komunikohet (të gjithë personat e tillë së bashku referohen si "personat përkatës)Do investim në lidhje me Vendosjen do të jetë në dispozicion vetëm dhe do të angazhohet vetëm me persona përkatës. Anydo person që nuk është person përkatës nuk duhet të veprojë ose të mbështetet në këtë Njoftim ose ndonjë prej përmbajtjeve të tij.

Stifel është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA. Stifel është duke vepruar ekskluzivisht për Kompaninë dhe askush tjetër në lidhje me Vendosjen dhe ata nuk do të jenë përgjegjës ndaj askujt tjetër përveç Kompanisë për sigurimin e mbrojtjeve të ofruara për klientët e tyre përkatës dhe as për ofrimin e këshillave në lidhje me Vendosjen dhe / ose ndonjë çështje të tjera të përmendura në këtë njoftim.

Kjo Njoftim po lëshohet nga dhe është përgjegjësia e vetme e kompanisë. Asnjë përfaqësim ose garanci, e shprehur ose e nënkuptuar, nuk është ose do të bëhet, ose në lidhje me, dhe asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi nuk është ose do të pranohet nga Stifel ose Cairn (përveç përgjegjësive ose detyrimeve që mund të imponohen nga FSMA ose regjimi rregullator i vendosur pas kësaj) ose nga ndonjë prej bashkëpunëtorëve të tyre përkatës ose nga ndonjë prej drejtorëve, zyrtarëve, punonjësve, këshilltarëve, përfaqësuesve ose aksionarëve (kolektivisht) "Përfaqësuesit") për përmbajtjen e këtij njoftimi ose çfarëdo informacioni tjetër me shkrim ose me gojë, të vënë në dispozicion ose në dispozicion të publikut për secilën palë të interesuar ose këshilltarët e tij ose ndonjë deklaratë tjetër të bërë ose menduar për t'u bërë nga ose në emër të Stifel, Cairn ose ndonjë prej tyre bashkëpunëtorët përkatës ose nga ndonjë prej Përfaqësuesve të tyre përkatës në lidhje me Kompaninë, Aksionet e Shqyrtimit ose Blerjen dhe çdo përgjegjësi dhe përgjegjësi qoftë që lind në tort, kontratë ose përndryshe, është mohuar në mënyrë të shprehur. Stifel, Cairn dhe secila nga bashkëpunëtorët e tyre përkatës dhe secila nga Përfaqësuesit e tyre përkatës, në përputhje me rrethanat, hedhin poshtë të gjitha dhe çdo përgjegjësi, pavarësisht nëse lind në një kontratë, ose në ndonjë mënyrë tjetër (përveç siç përmendet më sipër) në lidhje me ndonjë deklaratë ose informacion tjetër që përmbahet në këtë Njoftim dhe asnjë përfaqësim ose garanci, e shprehur ose nënkuptuar, nuk është bërë nga Stifel, Cairn ose ndonjë nga bashkëpunëtorët e tyre përkatës ose ndonjë prej Përfaqësuesve të tyre përkatës për sa i përket llogaritjes racy, ndershmëri, verifikim, plotësi ose mjaftueshmëri të informacionit të përfshirë në këtë Njoftim dhe asgjë në këtë Njoftim nuk është, ose do të mbështetet në, si një premtim ose përfaqësim në këtë drejtim, qoftë në lidhje me të kaluarën apo të ardhmen.

Kjo Shpallje përmban (ose mund të përmbajë) deklarata të caktuara largpamëse në lidhje me pritjet dhe parashikimet aktuale të Kompanisë për ngjarjet në të ardhmen. Këto deklarata, të cilat nganjëherë përdorin fjalë të tilla si "qëllim", "parashikoj", "besoj", "synoj", "plan", "vlerësim", "pres" dhe fjalë me kuptim të ngjashëm, pasqyrojnë besimet e drejtorëve të Kompanisë dhe pritjet dhe përfshijnë një numër rreziqesh, pasigurish dhe supozimesh të cilat mund të bëjnë që rezultatet aktuale dhe performanca të ndryshojnë materialisht nga rezultatet e ardhshme ose performanca e pritshme e shprehur ose e nënkuptuar nga deklarata e ardhshme. Deklaratat e përfshira në këtë njoftim në lidhje me tendencat ose aktivitetet e kaluara nuk duhet të merren si përfaqësim se tendencat ose aktivitetet e tilla do të vazhdojnë në të ardhmen. Informacioni në këtë njoftim mund të ndryshojë pa paralajmërim dhe, përveç siç kërkohet nga ligji në fuqi, asnjë nga Kompania, Stifel, Cairn ose ndonjë prej filialeve të tyre përkatës ose ndonjë nga Përfaqësuesit e tyre përkatës nuk merr ndonjë përgjegjësi ose detyrim për të azhurnuar publikisht ose rishikuar ndonjë nga deklaratat e ardhshme që përmbahen në këtë njoftim. Ju nuk duhet të mbështeteni padrejtësisht te deklaratat e ardhshme, të cilat flasin vetëm që nga data e kësaj Shpalljeje. Asnjë deklaratë në këtë njoftim nuk është ose synon të jetë një parashikim fitimi ose vlerësim fitimi ose të nënkuptojë se fitimet e Kompanisë për vitet aktuale ose të ardhshme financiare domosdoshmërisht do të përputhen ose tejkalojnë fitimet historike ose të botuara të Kompanisë.

Informacioni në këtë Njoftim nuk mund të përcillet ose shpërndahet tek ndonjë person tjetër dhe nuk mund të riprodhohet në asnjë mënyrë çfarëdo. Anydo përcjellje, shpërndarje, riprodhim ose shpalosje e këtij informacioni tërësisht ose pjesërisht është e paautorizuar. Mosrespektimi i kësaj direktive mund të rezultojë në shkelje të Ligjit të Letrave me vlerë ose ligjeve në fuqi të juridiksioneve të tjera. Aksionet e konsideratave nuk do të pranohen për tregti në ndonjë treg tjetër përveç AIM.

As përmbajtja e faqes së internetit të Kompanisë dhe as ndonjë faqe në internet e aksesueshme nga lidhjet në faqen e internetit të Kompanisë nuk janë përfshirë ose nuk bëjnë pjesë në këtë Njoftim.

 • 5 Nëntor 2020 - Ndryshimi i Drejtorisë +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Ndryshimi i drejtorisë
  Emërimi i Zyrtarit Kryesor Shkencor për të drejtuar hartën e zhvillimit të produkteve të reja

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 5 Nëntor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton emërimin e Dr. Joanne Mason si Zyrtare Kryesore Shkencore si drejtore e Kompanisë me efekt të menjëhershëm.

  Dr Mason ka qenë drejtor i Kërkimit dhe Zhvillimit (pozicion jo-bord) në Yourgene që kur u bashkua me Kompaninë në Dhjetor 2019,

  ... Lexo më shumë
 • 3 Nëntor 2020 - Partneritet me Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Partneritet me Take2 Health Limited
  Yourgene për të ekzekutuar testin gjenomik për shqyrtimin e karcinomës nazofaringeale (NPC) në Tajvan

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 3 Nëntor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se filiali i saj në pronësi të plotë, Yourgene Health Taipei, ka nënshkruar një marrëveshje rajonale të marketingut dhe shërbimeve ("Marrëveshja") me Take2 Health Limited me bazë në Hong Kong ("Take2" ), për të promovuar testin gjenomik të vërtetuar klinikisht të Take2 për Karcinomën e Nasopharyngeal

  ... Lexo më shumë
 • 26 Tetor 2020 - Azhurnimi i Gjashtëmujorit të Tregtisë +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Përditësimi i tregtisë gjysmë-vjeçare
  Rritja e parë nga viti në vit, duke demonstruar qëndrueshmërinë e kompanisë

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 26 Tetor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), një grup udhëheqës ndërkombëtar i diagnostifikimit molekular, njofton një azhurnim tregtar për gjysmën e vitit të mbyllur më 30 shtator 2020 ("H1 2020").

  Të ardhurat për gjysmën e vitit të përfunduar më 30 shtator 2020 ishin 8.2 milion £ (Gjashtëmujori 1: 2019 milion), me 7.8% më shumë se viti i kaluar, me të ardhura të forta evropiane që kompensonin

  ... Lexo më shumë
 • 23 Tetor 2020 - Regjistrimi i CQC +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene Health" ose "Kompania")

  Regjistrimi i CQC

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 23 Tetor 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), një grup udhëheqës ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se ka marrë njoftim nga Komisioni i Cilësisë së Kujdesit ("CQC") se objektet e Kompanisë në Citylabs 1.0 në Manchester janë tani një vend i dytë i regjistruar nga i cili mund të kryhet procedurat e diagnostikimit dhe shqyrtimit.

  Zgjatja e regjistrimit aktual të Kompanisë në CQC lejon testimin e NIPT-it për një fleksibilitet më të madh për të funksionuar

  ... Lexo më shumë
 • 21 Tetor 2020 - Bashkëpunimi i Shërbimeve Genomike të Yourgene me Cytox +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Bashkëpunimi i Shërbimeve tuaja Genomic me Cytox

  Partneritet me Cytox për të mundësuar hyrjen klinike në genoSCORE ™ - një test i ri gjenetik për të përcaktuar rrezikun e zhvillimit të sëmundjes Alzheimer

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 21 Tetor 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), një grup kryesor ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton një bashkëpunim të ri midis Shërbimeve Genomike Yourgene ("YGS") dhe Cytox Ltd ("Cytox") të nisur së fundmi, për një studim gjenomik të testimit beta mbi

  ... Lexo më shumë
 • 12 Tetor 2020 - Testet e Elucigene DPYD që do të përdoren në mënyrë rutinore në Uells +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Testet e Elucigene DPYD që do të përdoren në mënyrë rutinore në Uells

  Uells është kombi i parë në Mbretërinë e Bashkuar që ofron depistimin e DPYD për pacientët që i nënshtrohen kimioterapisë
  Testet DPYD shfaqin pacientët për të identifikuar rrezikun e efekteve anësore të rënda nga trajtime të caktuara të kimioterapisë

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 12 Tetor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton produktin e saj onkologjik, testin Elucigene DPYD, tani po përdoret në Uells për të përdorur në mënyrë rutinë

  ... Lexo më shumë
 • 8 tetor 2020 - Partneriteti strategjik i shëndetit riprodhues i siguruar në Japoni +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Partneriteti strategjik i shëndetit riprodhues i siguruar në Japoni

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 8 Tetor 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), një grup kryesor ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se ka hyrë në një partneritet strategjik 5-vjeçar me një çip blu shumëkombësh japonez për të siguruar Yourgene Flex Softueri i Analizës (“ Përkul Softuer ”) platformë bioinformatike për një projekt të shëndetit riprodhues.

  Yourgene dhe partneri japonez ("Partneri") kanë hyrë në një transferim të teknologjisë

  ... Lexo më shumë
 • 7 Tetor 2020 - IONA® Nx dha kontratë me Spitalin NHS të Shën Gjergjit +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  IONA ® Nx dha kontratë me Spitalin NHS të Shën Gjergjit

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 7 Tetor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se i është dhënë kontrata për testimin jo-invaziv para lindjes (NIPT) duke përdorur IONA të sapo-nisur. ® Rrjedha e punës Nx NIPT ('IONA ® Nx '), nga fondacioni prestigjioz St George's NHS Trust Foundation në Tooting, South London ("St George's"). Kontrata, në varësi të nënshkrimit nga të dy

  ... Lexo më shumë
 • 28 Shtator 2020 - Nisja e Shërbimeve Genomike të Yourgene +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Nisja e Shërbimeve Genomike të Yourgene

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 28 Shtator 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostifikimit molekular, njofton fillimin e Shërbimeve Genomike të Yourgene, një integrim dhe zgjerim i ofertave ndërkombëtare të laboratorit të shërbimit të Kompanisë. Yourgene Genomic Services bëhet një rrjet global i shërbimeve laboratorike i pajisur për të qenë një partner i plotë i ciklit jetësor për organizatat klinike, kërkimore dhe farmaceutike.

  Shërbimet Genomike të Yourgene ("YGS") do të bashkohen

  ... Lexo më shumë
 • 24 Shtator 2020 - Rimbursimi i DPD në Gjermani +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Rimbursimi i DPD në Gjermani

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 24 Shtator 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton që Komiteti Federal i Përbashkët Gjerman, G-BA, autoriteti kombëtar i rimbursimit në Gjermani, ka miratuar rimbursimin për testimin e mungesës së Dihidropirimidine Dehidrogjenazës (DPD) në Gjermani, e cila hapet deri në tregun klinik në këtë rajon për produktin e parë të gjenotipit onkologjik të Kompanisë, Testin Elucigene DPYD.

  ... Lexo më shumë
 • 22 Shtator 2020 - Deklarata e AGM +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Deklarata e AGM

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 22 Shtator 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, do të mbajë Takimin e Përgjithshëm Vjetor (AGM) në 4:00 pasdite sot.

  Në takim, Adam Reynolds, Kryetar Jo-ekzekutiv, do të bëjë deklaratën e mëposhtme:

  Unë jam i kënaqur të mirëpres aksionarët e vjetër dhe të fundit në AGM tonë. Përderisa pandemia ka paraqitur sfida serioze për individët, komunitetet dhe bizneset në të gjithë botën, këto janë

  ... Lexo më shumë
 • 21 Shtator 2020 - Marrëveshja e shpërndarjes në SHBA për DPYD dhe produkte të tjerë +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Marrëveshja e shpërndarjes amerikane për DPYD dhe produkte të tjera

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 21 Shtator 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se ka emëruar Immuno-Biological Laboratories Inc ('IBL-America'), një furnizues i in-vitro komplete diagnostikuese për pajisjet mjekësore dhe industrinë e kërkimit, si shpërndarës jo-ekskluziv për disa teste PCR ('reaksion zinxhir polimerazë') nëpër portofolet e shëndetit riprodhues dhe onkologjisë së Yourgene në SH.B.A.

  La

  ... Lexo më shumë
 • 3 shtator 2020 - IONA® Nx Nisja +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  IONA ® Nx Launch

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 3 Shtator 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton fillimin e IONA ® Rrjedha e punës Nx NIPT, testi i ri inovativ jo-invaziv para lindjes ('NIPT'). IONA Nx kërkon t'u ofrojë laboratorëve klinikë një shërbim NIPT me performancë të lartë, fleksibël, të shkallëzuar dhe inovative dhe është zhvilluar për t'u përdorur në platformën Illumina Nextseq 550 Dx për gjeneratën e ardhshme

  ... Lexo më shumë
 • 13 gusht 2020 - TGA aprovon IONA® Nx për shitje në Australi +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  TGA aprovon IONA ® Nx për shitje në Australi

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 13 Gusht 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se IONA e tij ® Rrjedha e punës Nx NIPT ('IONA ® Nx '), një provë prenatale jo-invazive (' NIPT '), është aprovuar nga Shoqata e Terapikëve të Terapikëve të Australisë (' TGA ') si një pajisje mjekësore Klasa 3, duke lejuar South Cross Diagnostics, distributorin Australian të Yougene, të fillojë shitjet.

  TGA është rregullatori

  ... Lexo më shumë
 • 5 gusht 2020 - Rezultati i vendosjes +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Rezultati i Vendosjes

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 5 Gusht 2020:  Yourgene Health plc (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, është i kënaqur të konfirmojë, më tej njoftimet e bëra dje dhe më herët sot, që të gjitha alokimet janë konfirmuar nga Nplus1 Singer Capital Markets Limited ( "N + 1 Këngëtar" ), dhe Kompania ka mbledhur të ardhura bruto prej 16.15 milion £ (afërsisht 15.0 milion net neto e shpenzimeve) përmes një Vendosjeje të

  ... Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
> <
Zonjë shtatzënë e ulur në tryezë me Laptop

Marrëdhëniet me Media dhe Investitorët
Walbrook PR Ltd
4 Rruga Lombardi
Londër
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

Dy njerëz të biznesit që shikojnë në ekranin e kompjuterit