fbpx Yourgene Health plc - Shtëpi
Slider
 
Adam Reynolds 220 BW

Adam filloi karrierën e tij në Qytet në 1980 me agjentët e aksioneve Rowe Rudd ai më pas u bashkua me biznesin e Marrëdhënieve me Publikun Basham & Coyle duke drejtuar Divizionin e tyre të Marrëdhënieve me Investitorët. Në vitin 2000 ai themeloi firmën e tij PR / IR dhe Financat e Korporatave, e cila u rendit në AIM në Nëntor 2000. Në vitin 2004 kompania ishte shitur duke bërë aksionarët 15X investimet e tyre.

Ademit iu afrua në 2005 nga aksionari më i madh në licencimin e markës ndërkombëtare Plc, pronari i markës sportive Admiral, për t'u bërë Kryetar Ekzekutiv. Adami së bashku me aksionarin kryesor ri-financoi biznesin. Në vitin 2009 Adam solli në kompani David Evans dhe Julian Baines - dy specialistët kryesorë të diabetit në Mbretërinë e Bashkuar dhe biznesi ndryshoi drejtimin. Sot ajo njihet si EKF Diagnostics Plc. Adami është një drejtor jo-ekzekutiv dhe një aksionar i konsiderueshëm.

Në vitin 2009, Adam shpëtoi dhe ri-financoi Medavinci Plc dhe e ktheu atë në një kompani të suksesshme të zbulimit të arit të cituar në AIM. Adami është Kryetar dhe një aksionar kryesor. Në vitin 2012 Adam përmes një menaxheri të fondeve institucionale u prezantua në Autoclenz Plc. Në Nëntor 2012, Adam, me menaxhimin filloi një ofertë të suksesshme të dakorduar që biznesi të merret privat. Adam është Kryetar dhe aksionar kryesor i këtij biznesi.

Adam është emëruar si një nga pesëdhjetë njerëzit më me ndikim në Qytet nga Investitor Company Growth.