fbpx Yourgene Health plc - Shtëpi

Sage ™ QS 32plex është ideal për laboratorët klinikë me NIPT me xhiros të lartë.

Sigurimi i laboratorëve me fleksibilitet të zgjeruar, shkallueshmëri dhe efikasitet të sekuencave, duke ruajtur të gjitha cilësitë e larta të testit ekzistues Sage.

Sage ™ QS 32plex ofron një fluksi fleksibël, i personalizuar, me kosto efektive.

Logoja e Sage QS 32plex

Key Features

  • Teknologji inovative për pasurimin e fraksionit të fetusit

Yourgene QS250 lejon pasurim të lartë të synimeve të pasurimit të konstruksioneve të bibliotekës cfDNA NGS para sekuencimit, duke bërë të mundur përmirësime të mëdha në pasurimin e fraksionit të fetusit. Përveç përzgjedhjes së madhësisë së xhelit, lejon gjithashtu analizën e fragmenteve dhe vlerësimet e përcaktimit të sasisë së fluoreshencës bazuar në zgjidhje me një pjesë të vetme të pajisjeve.

Imazhi QS250

  • Rrjedha e punës e NGS

Sage ™ 32plex funksionon në teknologjinë e sekuencave të Thermo Fisher Ion Torrent. Zgjidhja plex Sage ™ QS32 përmirëson ndjeshëm efikasitetin, duke bërë të mundur që deri në 32 mostra të përpunohen në një çip të sekuencës. Sidoqoftë, rrjedha e punës është e shkallëzuar dhe fleksibile me opsione të automatizuara ose manuale, softuer të fuqishëm të shqyrtimit para lindjes.

  • Mbulimi klinik

Ekrani prenatal i Sage offers ofron ekzaminim në një gamë më të gjerë të kushteve klinike, duke përfshirë trisominë 21, trisominë 18 dhe trisominë 13, aneuploiditë e kromozomit seksual.

  • Softuer i shpejtë, automatik i kontrollit prenatal, i automatizuar

Sage ™ Link, një portal bioinformatik i bazuar në re, i përmirësuar së fundmi me veçori shtesë dhe një ndërfaqe të përmirësuar miqësore për përdoruesit. Të dhënat që rezultojnë përpunohen kështu që një skedar i vogël i të dhënave mund të ngarkohet lehtë, shpejt dhe me siguri në Sage ™ Link. Asnjë bioinformaticien nuk kërkohet për të analizuar të dhënat, gjenerohet një raport i thjeshtë për të interpretuar testin e depistimit për secilin mostër të pacientit.

  • Mbështetje teknike e klasit botëror

Ekipi ynë ndërkombëtar për mbështetje teknike vlerësohet mirë nga klientët tanë laboratorë. Reagimi është shembullor që ato ofrojnë programe trajnimi të shkëlqyera dhe të hollësishme, mbështetje para dhe pas instalimit, mbajtjen e dorës dhe mbështetje të vazhdueshme një herë dhe në punë.

SherebelëBr Broshura QS 32plex është në dispozicion për ta shkarkuar këtu

Si të porosisni Sage ™ QS 32plex

Për më shumë informacion, ju lutemi klikoni këtu