fbpx Yourgene Health plc - Shtëpi

Ekrani para lindjes Sage is është një zgjidhje e përparuar jo-invazive e shqyrtimit para lindjes duke përdorur zhvillimet më të fundit në teknologjinë e ADN-së për të zbuluar ADN-në e placentës në gjakun e nënës. Sage ™ ofron një analizë të bazuar në menu të kromozomeve për të vlerësuar rrezikun e një fetusi që ka sindromën Daun dhe çrregullime të tjera gjenetike. Skrining i përshtatur për klinicistët dhe laboratorët nga shërbimi i plotë klinik deri te vendosjet laboratorike lokale me analizë të largët të bazuar në NIPT. Mundësimi i grave shtatzëna dhe familjeve të tyre rezultate të shpejta, të sigurta dhe të besueshme dhe zvogëlimi i nevojës për teste invazive dhe rreziqet shoqëruese, stresi dhe ankthi.

Sage shfrytëzon ekspertizën e sekuencave dhe bioinformatikës dhe të kuptuarit klinik, IVD dhe standardet e cilësisë së Yourgene Health.

  • Analizë plotësisht e automatizuar me raporte individuale të pacientëve
  • Rrjedha e punës laboratorike fleksibile dhe e shkallëzueshme e NGS me mbështetje të plotë të vlefshmërisë
  • Ofroni klinicistëve gjithçka, nga aneuploiditë deri në mikrodeletione
  • Koha e kthimit të 3-5 ditëve
  • Saktë me> 99% zbulim të kushteve të trisomisë
  • Cilësi e lartë - mundësuar nga Yourgene Health, një ofrues kryesor i NIPT